Re: Trechantiri (construction step by step)
Dear friend Ozer from what we see in your photos you have done impressive work so far…
Your “construction jig” looks like has been made carefully and your model’s frames also look been precisely cut.
From what I can see you have made (cut) every frame in one-piece of wood…
Having also myself worked on a same “construction jig” my query is, (since the frames had been already shaped…) how and on what construction stages you’ve been helped by this?
When I was working on my “jig” I was shaping the frames inside of it by moving properly the parts of every frame (my model’s frames were in two parts).
It would be really interesting if we might learn something new from your work…
Thank you
............................................................................................................................
Αγαπητέ φίλε Ozer από αυτά που βλέπουμε στις φωτογραφίες σου έχεις κάνει εντυπωσιακή δουλειά μέχρι τώρα .
Το μοντελιστικό σου βοήθημα φαίνεται να έχει γίνει με προσοχή και οι νομείς του μοντέλου σου φαίνονται επίσης κομμένοι με ακρίβεια.
Από ότι μπορώ να δω έχεις κόψει τον κάθε νομέα σε ένα κομμάτι ξύλου (μονοκόμματο)
Επειδή έχω και εγώ δουλέψει με ένα τέτοιο βοήθημα, η απορία μου είναι, (δεδομένου ότι οι νομείς του μοντέλου σου κόπηκαν ήδη σχηματισμένοι...) πώς και σε ποία στάδια κατασκευής βοηθήθηκες από αυτό.
Όταν δούλευα στο δικό μου βοήθημα διαμόρφωνα τους νομείς μέσα του, μετακινώντας κατάλληλα τα μέρη κάθε νομέα (οι νομείς του δικού μου μοντέλου μου ήταν σε δύο μέρη).
Θα ήταν πραγματικά ενδιαφέρον να μάθουμε κάτι νέο από την δουλειά σου...
Σ’ ευχαριστώ