Απάντηση στο θέμα  [ 4 δημοσιεύσεις ] 
Αγγελίες 
Συγγραφέας Μήνυμα
Μέλος

Εγγραφη: 07 Φεβ 2010 - 16:00
Δημοσ.: 2
Απάντηση με παράθεση
Δημοσίευση Αγγελίες
Γράφω αυτό το μήνυμα γιατί έχω κατασκευάσει δύο kit της εταιρίας Amati, μια αρχαία ελληνική δίηρη και ένα J-Class Yacht (Endeavour). Τα κατασκεύασα γιατί μου αρέσει η διαδικασία και όχι για έκθεση. Εξάλλου είναι απαραίτητη η χρήση γυάλας, διαφορετικά σκονίζονται (το γνωρίζω από παλαιότερα πλαστικά μοντέλα που κατασκεύαζα) και δε διαθέτω το χώρο.. Οπότε θέλω να τα ξεφορτωθώ, δε θέλω όμως να τα χαρίσω, αλλά να τα πουλήσω σε τιμή κόστους ώστε να αγοράσω κάποιο καινούριο για κατασκευή. Ανά καιρούς έχω βάλει αγγελίες σε διάφορα sites στο internet αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Σκέφτηκα λοιπόν να ψάξω στο θέμα και στο ναυτότοπο που ασχολείτε αποκλειστικά με το hobbie. Και θέτω την εξής ερώτηση, μήπως θα ήταν σκόπιμο να υπάρχει κάποια κατηγορία με αγγελίες στο forum; Εκ πείρας, νομίζετε οτι θα βρω κάποιον να δώσω τα δύο αυτά μοντέλα; Ευχαριστώ!

14 Μαρ 2010 - 19:39
Προφίλ
Γενικός Συντονιστής
Άβαταρ μέλους

Εγγραφη: 10 Φεβ 2009 - 22:24
Δημοσ.: 631
Τοποθεσια: Βόλος
Απάντηση με παράθεση
Δημοσίευση Re: Αγγελίες
Γιάννη ο naftotopos ασχολείται μόνο με Ελληνικά μοντέλα-σκαριά και δεν έχει σαν σκοπό την προώθηση-πωλήσεις ναυτικών μοντέλων.
Φιλοξενεί-εκθέτει μοντέλα φίλων μοντελιστών και αντίστοιχες ιστοσελίδες, αλλά αυτό αφήνεται ως θέμα προσωπικής επικοινωνίας ….
Μπορείς αν θέλεις να μας στείλεις φωτο της Διήρους. Θα εκτιμηθεί ότι τηρεί τις ελάχιστες απαιτήσεις ως μοντέλο, και μετά την έκθεση-προβολή της θα είναι στην διάθεση κάθε ενδιαφερομένου…
Thx

15 Μαρ 2010 - 08:01
Προφίλ WWW
Μέλος
Άβαταρ μέλους

Εγγραφη: 09 Φεβ 2010 - 23:10
Δημοσ.: 5
Τοποθεσια: Πάρος
Απάντηση με παράθεση
Αγαπητοί φίλοι συνφορουμιτες με αφορμή το ανωτέρω σχόλιο θα ήθελα να
επισημάνω ότι πολλοί από εμάς θα έχουμε όλο και κάποιο εργαλείο που ‘η’ δεν μας βόλεψε ‘η’ από κεκτημένη ταχύτητα αγοράσαμε και τώρα μαζεύει σκόνη και καταλαμβάνει πολύτιμο χώρο στο εργαστήρι μας. Επίσης αλλαγές στην τεχνική ακόμη και διαφορετικές κλίμακες ,αναβάθμιση εξοπλισμού, μπορεί να αφήνουν διάφορα «καλούδια» σε κάποιο συρτάρι να τεμπελιάζουν την στιγμή που κάποιος φίλος μπορεί να τα χρειάζεται . Ίσως ένα μέρος του φόρουμ να φιλοξενήσει ανταλλαγές και πωλήσεις μεταχειρισμένου εξοπλισμού , ημιτελών κιτ, εργαλείων, εννοείτε πάντα από ερασιτέχνες και ενήλικες χρήστες με μια δήλωση ότι το φόρουμ δεν έχει ευθύνη για τυχόν τιμές και διενέξεις (φτου άπα-πα ) .
την Καλημέρα μου σε όλους

Μανώλης

22 Μαρ 2010 - 07:41
Προφίλ WWW
Γενικός Συντονιστής
Άβαταρ μέλους

Εγγραφη: 10 Φεβ 2009 - 22:24
Δημοσ.: 631
Τοποθεσια: Βόλος
Απάντηση με παράθεση
Μανώλη, με την έννοια που περιγράφεις το θέμα "αγγελίες" θεωρώ την πρόταση σου σωστή...
Θα δούμε τι μπορεί να γίνει.
Άντε όλα πρύμα...
Thx

22 Μαρ 2010 - 08:48
Προφίλ WWW
Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση κατά  
Απάντηση στο θέμα   [ 4 δημοσιεύσεις ] 

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες

Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση