Αναπάντητες δημοσιεύσεις | Ενεργά θέματα
Ημερομηνία 28 Νοέμ 2023 - 18:29
|
Σελίδα 1 από 1
|
[ 2 δημοσιεύσεις ] |
|
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
kosths
Μέλος
Εγγραφη: 04 Μαρ 2009 - 10:19 Δημοσ.: 13
|
 Απορια
Θελω να κατεβασω τα σχεδια παραδοσιακου τρεχαντηριου. Πως μπορω να το κανω? Λεει οτι ειναι μονο για εγγεγραμενα μελη και ενω ειμαι συνδεμενος δεν καταλαβαινω πως κατεβαινουν. Οταν παω να συνδεθω ξανα μου βγαζει νοτις για λαθος ονομα η κωδικο
|
10 Μαρ 2009 - 10:21 |
|
 |
naftotopos
Διαχειριστής
Εγγραφη: 10 Φεβ 2009 - 13:13 Δημοσ.: 229
|
 Re: Απορια
Αγαπητέ φίλε kosths σε ευχαριστώ για την ερώτησή σου, διότι μου δίδεται η αφορμή να απαντήσω ενδεχομένως και για άλλους φίλους.
Το site και το forum του naftotopos, αφορούν μέν στον ίδιο διαδικτυακό τόπο, αλλά αποτελούν δε δύο ξεχωριστά και ανεξάρτητα μηχανογραφικά περιβάλλοντα και για να αποκτήσεις πρόσβαση και στα δύο, θα πρέπει να κανεις εγγραφή (registration) και εισαγωγή (login) και στα δύο. Ακολουθείται ή ίδια διαδικασία εγγραφής.
Επι την ευκαιρία, επίσης θα ήθελα να επισημάνω γενικότερα οτι κατα την εγγραφή, χρειάζεται να συμπληρώσουμε προσεκτικά τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μας πριν ενεργοποιηθεί ο λογαριασμός, διότι στη διεύθυνση αυτή θα αποσταλεί μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που θα περιέχει τον σύνδεσμο για την ενεργοποίηση του.
Φιλικά
Γιάννης Παντάκης
|
10 Μαρ 2009 - 10:58 |
|
|
|
Σελίδα 1 από 1
|
[ 2 δημοσιεύσεις ] |
|
Μελη σε συνδεση |
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης |
|
Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
|
|