Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο, δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε δημοσιεύσεις ή να δημοσιεύσετε άλλες απαντήσεις  [ 18 δημοσιεύσεις ] 
Ανακοίνωση... ΠΡΟΣΕΧΩΣ 
Συγγραφέας Μήνυμα
Διαχειριστής
Άβαταρ μέλους

Εγγραφη: 10 Φεβ 2009 - 13:13
Δημοσ.: 229
Δημοσίευση Ανακοίνωση... ΠΡΟΣΕΧΩΣ
Φίλε μοντελιστή: Σε μια πρωτόγνωρη για τα Ελληνικά μοντελιστικά δεδομένα ενέργεια, καλείσαι και μπορείς να συνεισφέρεις.

Ο naftotopos στο πλαίσιο της συνεχούς προσπάθειας και προσφοράς του στην ανάπτυξη του ξυλοναυπηγικού μοντελισμού, προτίθεται σε προσεχή χρόνο να παρουσιάσει - αναπτύξει την κατασκευή ενός απλού μοντελιστικού βοηθήματος χρήσιμου στον σχηματισμό μίας κλειστής ή ανοικτής γάστρας ναυτικού μοντέλου.

Η συγκεκριμένη παρουσίαση, δεν έχει ως στόχο να αποτελέσει την απόλυτη μορφή «διδασκαλίας» αλλά μέσα από τον επιθυμητό, εποικοδομητικό διάλογο, η οποιαδήποτε συνεισφορά θεωρητικών γνώσεων και πρακτικών εμπειριών από την πλευρά σας, σίγουρα θα μπορεί να βοηθήσει στη διαμόρφωση μίας πληρέστερης και αποτελεσματικότερης προσέγγισης - τεχνικής.

Επιπλέον, πιστεύουμε ότι εκτός του ότι θα δοθεί σε κάθε νέο φίλο μοντελιστή η δυνατότητα να διαθέτει μία «βάση» ελέγχου της κατασκευής του, παράλληλα εκτιμούμε ότι μέσα από τον διάλογο, θα βοηθηθεί και στην κατανόηση του απλού ναυπηγικού - κατασκευαστικού σχεδίου.

Σας προσκαλούμε λοιπόν αρχικά σε μία εκδήλωση ενδιαφέροντος (απαντώντας θετικά στο μήνυμά μας αυτό) και στη συνέχεια να συμμετάσχετε στη συζήτηση που θα ανοιχθεί, προκειμένου η παρουσίαση - διάλογος να επιτύχει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Η ενεργός συμμετοχή, ποτέ δεν έβλαψε κανένα... κάθε άλλο.

Φιλικά όπως πάντα ;)

Η διαχειριστική ομάδα του naftotopos.gr

08 Φεβ 2010 - 21:52
Προφίλ
Μέλος

Εγγραφη: 03 Ιούλ 2009 - 14:28
Δημοσ.: 1
Δημοσίευση Re: Ανακοίνωση... ΠΡΟΣΕΧΩΣ
καλημερα,

θελω να δηλωσω το ενδιαφερον μου επι του θεματος.

με ενδιαφερει πολυ ο ξυλοναυπηγικος μοντελισμος, ομως θα ηθελα να σας πω οτι οι γνωσεις μου ειναι πολυ περιορισμενες και οι εμπειριες μου μηδενικες. εχω εδω και λιγο καιρο αρχισει να διαβαζω, ενημερωνομαι για να μπορεσω να ασχολιθω ενεργα με την ξυλοναυπηγικη για μοντελα στο μελλον.

σας ευχαριστω.

09 Φεβ 2010 - 12:55
Προφίλ
Γενικός Συντονιστής
Άβαταρ μέλους

Εγγραφη: 10 Φεβ 2009 - 22:24
Δημοσ.: 631
Τοποθεσια: Βόλος
Αλέξανδρε καλώς ήλθες.
Μας λές ότι "οι γνωσεις σου ειναι πολυ περιορισμενες και οι εμπειριες σου μηδενικες"...μας κάνεις... :!:
Αυτό που εμείς κρατάμε είναι η "δήλωση του ενδιαφέροντος σου" ;)
Τα λέμε

09 Φεβ 2010 - 13:43
Προφίλ WWW
Μέλος

Εγγραφη: 09 Φεβ 2010 - 14:36
Ναι, θα με ενδιέφερε

09 Φεβ 2010 - 14:48
Προφίλ
Μέλος
Άβαταρ μέλους

Εγγραφη: 14 Φεβ 2009 - 19:30
Δημοσ.: 37
Τοποθεσια: Αμοργός
Ένας φίλος μου, λέει πως "η συζήτηση, μόνο κέρδος μπορεί να μας δώσει" ή το ότι "κανείς δε βγήκε ποτέ χαμένος από τη συζήτηση"! Κατ' αρχήν λοιπόν θέλω να πω ένα μπράβο και να δώσω τα συγχαρητήριά μου για την πρωτοβουλία!
Δηλώνω κι εγώ "παρών", σίγουρος ότι θα βγω πολύ ωφελημένος από την όλη συζήτηση και, αν και παρομοίως και οι δικές μου γνώσεις και εμπειρίες είναι σχετικά λίγες, θέλω και θεωρώ ότι θα μπορώ και εγώ να δώσω αρκετά!
Αν κρίνω δε, από τα όσα έχω δει και αποκομίσει έως τώρα από τον "ναυτότοπο", είμαι σίγουρος πως τα κεφάλαια "υπεύθυνοι", "συντονιστές" αλλά και όλα τα μέλη αυτού του χώρου είναι η καλύτερη εγγύηση πως το εγχείρημα αυτό θα έχει μεγάλη επιτυχία! Ευχαριστώ για την πρωτοβουλία και περιμένω τις επόμενες εξελίξεις!!

09 Φεβ 2010 - 16:54
Προφίλ
Μέλος

Εγγραφη: 18 Μάιος 2009 - 09:39
Αγαπητοί καπετανέοι, σας καλησπερίζω και με την σειρά μου σας στέλνω τα συγχαρίκια μου για την πρωτοβουλία αυτή και για την προσπάθεια υλοποίησής της.
Πάντα η ιστοσελίδα μας ήταν πρωτοποριακή, γεμάτη γνώσεις και συμβουλές κατασκευαστικές, νέα και παλιά χρήσιμα πράγματα, απίθανες κατασκευές hand made (φίλε Θανάση μεγάλο Ευχαριστώ προσωπικά) και καλούς συντρόφους. Η τέλεια συνταγή για μια συλλογική δουλειά.
Δεν ξέρω ποσο μπορώ να προσφέρω, λίγες είναι οι μαθησιές μου και μικρή η εμπειρία μου αλλά δεν λείπουν η όρεξη και αναζήτηση.
οσο για την απάντηση.. φίλοι, όρτσα τα πανιά και φύγαμε....
Με βαθιά εκτίμηση Χρήστος.

09 Φεβ 2010 - 19:35
Προφίλ
Μέλος

Εγγραφη: 09 Φεβ 2010 - 19:56
Δημοσ.: 2
Θα με ενδιέφερε πραγματικά μια τέτοια συζήτηση. Οι γνώσεις μου βέβαια περιορίζονται σε μοντέλα που στηρίζονται σε κίτ, και όχι σε πραγματική ναυπηγική.

Πέρα από αυτό, ειλικρινά παιδιά κάνετε πολύ καλή δουλειά. Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους, μέλη και διαχειριστές.

Νίκος.

09 Φεβ 2010 - 20:22
Προφίλ
Γενικός Συντονιστής
Άβαταρ μέλους

Σας ευχαριστούμε για τα καλά σας λόγια και κυρίως για το ενδιαφέρον σας... :!:

09 Φεβ 2010 - 20:48
Προφίλ WWW
Μέλος

Εγγραφη: 09 Φεβ 2010 - 20:34
:mrgreen: Γεια σας απο τον sotfot.Ασφαλως και με χαρα θα προσφερω τις γνωσεις μου στα θεματα που γνωριζω καλα.Θεωρω οτι ειναι τιμη και υποχρεωση των μεγαλυτερων,αλλα και των παλαιοτερων μοντελιστων να προσφερουν τη γνωση τους στους νεωτερους.

09 Φεβ 2010 - 22:20
Προφίλ
Μέλος
Άβαταρ μέλους

Εγγραφη: 09 Φεβ 2010 - 23:10
Δημοσ.: 5
Τοποθεσια: Πάρος
Αγαπητοί φίλοι
Γιάννη και Θανάση καθώς και σε όλους όσους συμβάλουν να είναι ζωντανή
αυτή η ιστοσελίδα συγχαρητήρια, στην ωραία ιδέα σας μετρήστε με και
εμένα. Ελπίζω μετά από δυο χρόνια μακριά από το εργαστήρι μου, το 2010
να καταφέρω να το μετακομίσω στις Κυκλάδες και να ξαναμυρίσω κόλλα και
ροκανίδι.
Ευχαριστώ
Κατσανδρής Εμμανουήλ

09 Φεβ 2010 - 23:44
Προφίλ WWW
Γενικός Συντονιστής
Άβαταρ μέλους

Αγαπητοί φίλοι επιτρέψτε μου να καλωσορίσω με ιδιαίτερη χαρά τον πολύ καλό φίλο Μανώλη Κασανδρή (http://trireme.gr/)
Αγαπητέ φίλε Μανώλη, προσωπικά αλλά και ως συντονιστής του forum χαίρομαι που μετά απο μεγάλης διάρκειας "αποχή" επέλεξες με την επιστροφή σου να τιμήσεις τον naftotopo...
Θεωρούμε τις γνώσεις σου μεγάλη παρακαταθήκη και την παρουσία σου πολύτιμη συμβολή στο έργο του.
Καλώς ήλθες

10 Φεβ 2010 - 09:58
Προφίλ WWW
Διαχειριστής
Άβαταρ μέλους

Εγγραφη: 10 Φεβ 2009 - 13:13
Δημοσ.: 229
Μανώλη χαιρομαι ειλικρινά που είσαι καλά, με ωραίους στόχους για το 2010 αλλά και κοντά στην προσπάθειά μας. Καλώς ήρθες προς το παρόν και τα λέμε δημιουργικότερα στην πορεία.
Γιάννης

10 Φεβ 2010 - 23:27
Προφίλ
Μέλος

Εγγραφη: 07 Φεβ 2010 - 16:00
Δημοσ.: 2
Κι εγώ απαντώ θετικά και ελπίζω να υπάρξουν και άλλες παρόμοιες προτοβουλίες.

11 Φεβ 2010 - 01:29
Προφίλ
Μέλος
Άβαταρ μέλους

Εγγραφη: 03 Οκτ 2009 - 15:12
Δημοσ.: 30
Τοποθεσια: Θεσσαλονικη
Το βρισκω πολυ θετικο ... θα παρακολουθω με μεγαλο ενδιαφερων

11 Φεβ 2010 - 10:11
Προφίλ
Γενικός Συντονιστής
Άβαταρ μέλους

g10rg0s Γειά σου Γιώργο.
Γιατί σε "χάσαμε" απο το forum? Σκαρώνεις κάτι...? :roll:

11 Φεβ 2010 - 10:19
Προφίλ WWW
Μέλος

Εγγραφη: 22 Ιαν 2010 - 22:54
Αγαπητοι φιλοι γεια σας,
ειμαι νεο μελος στην παρεα σας και αισθανομαι αβολα ,γιατι αφενος δεν εχω ακομη γνωσεις και εμπειρια ,
αρα και τιποτα χειροπιαστο να προσφερω και αφετερου δεν εχω δει αλλη γυναικα να κυκλοφορει στις συζητησεις σας ,γεγονος που μου δημιουργει αγχος.Τελοσπαντων ομως ,θα σφιξω τα δοντια και θα κολυμπησω ,γιατι θελω πολυ να μαθω να κατασκευαζω καραβια. Μεχρι τωρα εχω φτιαξει μονο με ξυλα της θαλασσας. Συγχαρητηρια θερμα για τη δουλεια που κανετε. :roll:

11 Φεβ 2010 - 21:13
Προφίλ
Γενικός Συντονιστής
Άβαταρ μέλους

Τούλα καλώς ήλθες στην παρέα μας.
Αν νιώθεις άβολα θα μας το μεταφέρεις... και αυτό δεν κάνει καλό στο πλήρωμα…. :!:
Χαιρόμαστε που εκπροσωπείς το άλλο φύλλο στο χώρο του Παραδοσιακού ναυτομοντελισμού και η παρουσία σου μας τιμά.
Νιώσε άνετα.... ;)

11 Φεβ 2010 - 21:40
Προφίλ WWW
Μέλος

Εγγραφη: 12 Φεβ 2010 - 14:25
Δημοσ.: 27
Γεια χαρά και απο εμενα παρακολουθω το ναυτοτοπο θα ελεγα απο την αρχη απλα η στροφη ταυτόχρονα και σε αλλο χομπυ κατασκευαστικο και αυτο σε συνδυασμο με τον ελαχιστο ελευθερο χρονο που εχει ο συγχρονος άνθρωπος έχει αφήσει στην άκρη κατασκευαστικά το χόμπι που λέγεται ναυπηγική σε μικρογραφία
Και φανταστείτε ότι η κατασκευή που φτιάχνω (cnc ρουτερ*) έχει ξεκινήσει για να με βοηθήσει
στο ναυτομοντελισμο.
Όποτε ότι μπορώ να συμβάλω σε όρεξη και ιδέες είμαι πρόθυμος

Σηκώστε πανιά και φύγαμε.

Συγχαρητήρια για την όμορφη δουλειά που γίνεται εδώ μέσα

*εδω η κατασκευη που σας ελεγα

12 Φεβ 2010 - 14:48
Προφίλ
Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση κατά  
Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο, δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε δημοσιεύσεις ή να δημοσιεύσετε άλλες απαντήσεις   [ 18 δημοσιεύσεις ] 

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για: